Μάθετε για εμάς

Το μεσιτικό γραφείο Dreamland Properties εδρεύει στη Γλυφάδα, στην οδό Δημητρίου Γούναρη 75 στην Άνω Γλυφάδα.

Το Dreamland Properties από την δημιουργία του μέχρι και σήμερα ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες της αγοράς. Εκπροσωπώντας τόσο ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και αγοραστές, με απόλυτο σεβασμό, επαγγελματισμό και πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Ο Κωνσταντίνος Βλαντής καθώς και μια ομάδα από έμπειρούς και ικανούς συνεργάτες , εργάζονται καθημερινά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, σε μοναδικά εργαλεία διαχείρισης του χαρτοφυλακίου μας, στη καθημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις της κτηματαγοράς καθώς και στην εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Η δράση μας επικεντρώνεται κυρίως στις περιοχές των Νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Παλαιά Φώκαια.

Το χαρτοφυλάκιο μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεσιτικών υπηρεσιών, δίνοντας όμως μεγάλη έμφαση στις μισθώσεις Επιπλωμένων Ακινήτων. Πρωτοπόροι στη Μίσθωση Επιπλωμένων Ακινήτων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το μεγαλύτερο κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς και να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Η μέχρι σήμερα επιτυχία μας στο χώρο του real estate στηρίζεται εξολοκλήρου στην προσωπική επαφή με τον πελάτη καθώς και στην σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους ιδιοκτήτες καθημερινά.

Με υπευθυνότητα, ήθος και σεβασμό πάνω απ’ όλα απέναντι σας, στοχεύουμε μπροστά, προφυλάσσουμε την περιουσία σας, κατανοούμε τις ανάγκες σας και ανοίγουμε δρόμους ώστε το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ MAΣ....